Vernieling aan 't ijs van onze schaatsbaan

Afgelopen dinsdag heeft 2 keer een groepje jongeren vernielingen aan de ijsvloer aangericht. Stenen en metalen buizen zijn op het ijs gegooid. IJs is kapot getrapt en de schotsen over het ijs gegooid. Vandaag kunnen voor het eerst vrijwilligers met ladders het ijs op om dit alles te verwijderen. Er ontstaan hierdoor gaten in het ijs, waardoor het één dag langer gaat duren voordat er geschaatst kan worden. We vragen ouders om hun kinderen hierop aan te spreken. Onze vrijwilligers steken er vele uren in om schaatsplezier voor iedereen, jong en oud,  mogelijk te maken.

IJsmeester

Onze ijsmeester Wim Linders heeft bij de KNSB de cursus 'ijsmeester' met goed gevolg afgesloten. Zijn jarenlange ervaring is nu aangevuld met de adviezen van de schaatsbond.

Zomertraining

Eind september sloot de zomertrainingsgroep de lessenreeks af met het diplomaskeeleren. In totaal 32 kinderen deden hieraan mee. Diploma 1 werd door 26 kinderen behaald, 6 kinderen slaagden voor diploma 2.

De 100/150 van Stevensbeek

Afgelopen donderdag ging deze activiteit niet door vanwege het onweer. Donderdag 30 juni proberen we het opnieuw. In een gesloten peloton maximaal 150 rondjes rijden (50 km) achter 2 voorfietsers die het tempo bepalen. 20.00 uur aanwezig zijn, start 20.15 uur.

Sjors Sportief van start

Maar liefst 63 aanmeldingen dit jaar voor de kennismakingslessen skaten/skeeleren voor de basisschooljeugd via Sjors Sportief in mei/juni.

Onze sponsoren