Opening vernieuwd sportpark

Op zondag 27 augustus is de opening van het vernieuwde sportpark. Naast de officiële opening en een hardloopwedstrijd zijn er tussen 11.00 en 15.00 clinics te volgen bij diverse sporten: Voetbal, Volleybal, Skeeleren, Tennis, Inline-Hockey, Vissen en Rugby. Wij zelf bieden de volgende 3 clinics aan: Skeelertraining, Demonstratiewedstrijd en een Mini-Elfstedentocht. Ook Inline-Hockey laat een training zien en speelt een demonstratiewedstrijd. 

De 100/150 van Stevensbeek

Op 13 juli werden weer de 100/150 ronden van Stevensbeek verreden. Een mooie activiteit waarbij 2 voorfietsers het tempo bepalen. De deelnemers probeerden in een gesloten peloton zoveel mogelijk ronden af te leggen. Mooi om te zien was dat er enkele jeugdleden meededen en sterk debuteerden.

Kevelaer

Op zondag 30 april vindt de jaarlijkse tocht naar Kevelaer weer plaats.  Deze tocht is inmiddels een traditie geworden binnen onze vereniging. Er wordt een afstand (op en neer) van 70 km afgelegd. Vertrek om 8.00 uur bij de skeelerbaan in Stevensbeek. Heb je interesse? Neem dan contact op met Wim Cornelissen, tel. 06-28633182. Je skeelert deze tocht in één of twee groepen, als verkeersdeelnemer, op eigen risico. Bij slecht weer gaan we op zoek naar een nieuwe datum.

Skeelerlessen en -trainingen weer gestart

Het voorjaar is nat, maar gelukkig droogt het tussendoor ook weer op, zodat er weer volop geskeelerd kan worden. Hiernaast een prachtige foto van de training van de jeugd gevorderden. Deze groep traint op de donderdag van 19.00 - 20.00 uur onder leiding van Hans Huizing.

Vernieling aan 't ijs van onze schaatsbaan

Afgelopen dinsdag heeft 2 keer een groepje jongeren vernielingen aan de ijsvloer aangericht. Stenen en metalen buizen zijn op het ijs gegooid. IJs is kapot getrapt en de schotsen over het ijs gegooid. Vandaag kunnen voor het eerst vrijwilligers met ladders het ijs op om dit alles te verwijderen. Er ontstaan hierdoor gaten in het ijs, waardoor het één dag langer gaat duren voordat er geschaatst kan worden. We vragen ouders om hun kinderen hierop aan te spreken. Onze vrijwilligers steken er vele uren in om schaatsplezier voor iedereen, jong en oud,  mogelijk te maken.

IJsmeester

Onze ijsmeester Wim Linders heeft bij de KNSB de cursus 'ijsmeester' met goed gevolg afgesloten. Zijn jarenlange ervaring is nu aangevuld met de adviezen van de schaatsbond.

Zomertraining

Eind september sloot de zomertrainingsgroep de lessenreeks af met het diplomaskeeleren. In totaal 32 kinderen deden hieraan mee. Diploma 1 werd door 26 kinderen behaald, 6 kinderen slaagden voor diploma 2.

De 100/150 van Stevensbeek

Afgelopen donderdag ging deze activiteit niet door vanwege het onweer. Donderdag 30 juni proberen we het opnieuw. In een gesloten peloton maximaal 150 rondjes rijden (50 km) achter 2 voorfietsers die het tempo bepalen. 20.00 uur aanwezig zijn, start 20.15 uur.

Sjors Sportief van start

Maar liefst 63 aanmeldingen dit jaar voor de kennismakingslessen skaten/skeeleren voor de basisschooljeugd via Sjors Sportief in mei/juni.

Onze sponsoren